donderdag, 22. september 2016 - 10:03 Update: 22-09-2016 15:06

Meisjes woedend na uitzetten zwembad na betasting door viezerik

Meisjes woedend na uitzetten zwembad na betasting door viezerik
Foto: EHF
Den Haag

Wat een gezellig avondje zwemmen moest worden in het subtropische zwembad Tikibad werd voor twee meiden een ware nachtmerrie.

Melanie Visser (18) claimt dat zij maandagavond uit het subtropische zwembad Tikibad is gezet, nadat haar vriendin (19) werd betast door een man. Wat als een leuk avondje begon, veranderde voor haar en haar vriendin in een ware nachtmerrie.

Meisjesgek

Een volwassen man in de leeftijd van 30 tot 40 jaar kon volgens Melanie maandagavond in het Tikibad de ogen niet van meisjes afhouden. ''Wij zaten in het bubbelbad waar hij ook in zat, maar als ik geweten had wat een smerige man dat was dan had ik daar ver vandaan gebleven. Hij riep verschillende meisjes naar zich toe, met de uitnodiging of ze bij hem kwamen zitten, en nee het ging niet om vrouwen.. het ging om meisjes. Ik gok zo’n 10 tot 15 jaar. Wal-ge-lijk vond ik dat. Nog geen minuut later kwam hij naast ons zitten aan de kant van mijn vriendin. Hij kwam steeds dichterbij, en wij schoven steeds een stukje op. We besloten nog niet op te staan, omdat we de gedachte dat hij naar onze lichamen zou kijken walgelijk vonden.. dus hoopte we dat hij snel weg zou gaan zodat wij ook weg konden.

Maar bij naast ons zitten bleef het niet. We hoorden een vriend(?) van hem meerdere keren zacht tegen hem zeggen dat hij ons met rust moest laten omdat hij ons stoorde, maar daar moest hij niks van hebben. Voordat we eigenlijk konden beseffen wat hier aan de hand was en er op konden reageren, voelde mijn vriendin een hand op haar been die, laten we zeggen, niet bepaald gewenst was. (En dat is nog zacht uitgedrukt). Wij hoopten/dachten eerst dat het misschien per ongeluk was, maar ineens kwam het binnen. Vol walging zijn wij direct naar een van de badmeesters gegaan, en die riep meteen de beveiliging erbij. De badmeester zei dat wij aan moesten geven wanneer we naar huis gingen, zodat 2 beveiligers ons naar de uitgang kunnen begeleiden''.

Naar huis

De twee vrouwen besloten maar naar huis te gaan en gingen naar de kleedhokjes. Daar hoorden ze even later de stem van de handtastelijke man. Hij bleek in het kleedhokje naast hen te zitten. De dames vroegen het zwembad om opheldering. Het antwoord dat volgde was volgens de verontwaardigde Melanie Visser: “Het is zijn woord tegen die van jou”.

Aanvaring

Na een aanvaring tussen een vriend van de man en de betaste vriendin, werd Melanie boos. Ze verhief haar stem voor een moment. "Wat op dit moment gebeurde is echt belachelijk... mij werd 'vriendelijk' verzocht om te vertrekken. Erg vriendelijk was dit niet, want als ik niet weg zou gaan zou het op een veel minder aardige manier gaan."

Relaas:

Ze concludeert haar relaas op Facebook met een samenvatting: ''Wij zien een man die op een ongepaste manier tegen kinderen praat, vervolgens wordt mijn vriendin betast door deze man en als het allemaal nog niet erg genoeg was ben ik degene die moest vertrekken. Dames en heren, ik ben het Tikibad uitgezet omdat mijn vriendin is betast. Chapeau mensen van het Tikibad, chapeau!''

Een woordvoerder van attractiepark Duinrell laat tegenover het AD weten: ''Wij zijn op de hoogte van het verhaal en betreuren mogelijke misverstanden die zijn ontstaan''. Het attractiepark heeft inmiddels een afspraak met het slachtoffer gemaakt om het incident nog eens goed door te spreken.