vrijdag, 22. september 2017 - 16:40 Update: 22-09-2017 16:47

Aanhouding na vondst door misdrijf omgekomen vrouw Krabbeplas Vlaardingen

Aanhouding na vondst door misdrijf omgekomen vrouw Krabbeplas Vlaardingen
Foto: Archief EHF
Vlaardingen

De politie heeft een 31-jarige man uit Schiedam aangehouden nadat vrijdag in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen politieagenten vrijdagochtend het stoffelijk overschot van een 21-jarige vrouw hebben gevonden. 'De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen', zo meldt de politie vrijdag.

Vermissing

'In de nacht van donderdag op vrijdag zette de politie een zoektocht op na een melding van vermissing van de vrouw uit Vlaardingen. Vrijdagochtend rond 6.15 uur vonden politieagenten het levenloze lichaam van de vrouw in een sloot bij de plas', aldus de politie.

Aanhouding

In de loop van de dag werd bekend dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. Inmiddels is een 31-jarige man uit Schiedam aangehouden. De precieze relatie tussen de man en vrouw is nog in onderzoek..

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september iets hebben gezien of gehoord wat kan helpen in deze zaak. Heeft u vannacht tussen 24.00 uur en 7.00 uur vanmorgen iets verdachts gezien of gehoord rondom de Krabbeplas in Vlaardingen? Of heeft u andere informatie over de zaak of de betrokkenen, dan vraagt de politie u dat te melden via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: