zondag, 21. januari 2018 - 15:23 Update: 21-01-2018 15:30

Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Alouette Erf

Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Alouette Erf
Foto: Archief FBF.nl
Capelle aan de IJssel

Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden.

Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam een bewoner van het Alouette Erf thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Er is een plaats delict gevormd die door de Forensische Opsporing wordt onderzocht. Ook wordt een buurtonderzoek uitgevoerd.

TGO

Het rechercheteam wil graag zoveel mogelijk informatie van buurtbewoners en andere mogelijke getuigen krijgen. Het hiervoor opgeroepen TGO werkt met twintig medewerkers aan de zaak.

Getuigen gezocht

De politie roept mensen die zaterdagavond of daarna iets gezien of gehoord hebben dat met het misdrijf te maken kan hebben op om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

 

 

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)