vrijdag, 8. juni 2018 - 12:22 Update: 08-06-2018 12:30

Man 'zomaar' gebroken kaak geslagen

Man 'zomaar' gebroken kaak geslagen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Noord-Scharwoude

Zondagavond is in het Noord-Hollandse een 28-jarige man zwaargewond geraakt bij een zware mishandeling waarbij hij een gebroken kaak opliep. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze zware mishandeling waarbij een 28-jarige man uit Heerhugowaard zwaargewond is geraakt. Het incident vond plaats op zondag 3 juni rond 21.30 uur aan de Dokter Wilminkstraat in Noord-Scharwoude.

Groep jongeren

De man reed op zijn scooter langs een groep jongeren en werd aangesproken. De man stopte en nog voordat hij er erg in had  werd hij van achter geslagen. Toen het slachtoffer op de grond lag werd hij meerdere keren geschopt en geslagen.

De daders zijn twee jongens waarvan één met het volgende signalement: Licht getinte huidskleur, brede neus, breed postuur, droeg een donker trainingspak (blauw/zwart) en rond de 15 a 16 jaar.

Kaakoperatie 

Nadat de daders er vandoor gingen is het slachtoffer weer op zijn scooter gestapt en naar huis gereden. Thuis aangekomen ging het niet goed en moest hij direct door naar het ziekenhuis. Het slachtoffer bleek zijn kaak te hebben gebroken en moest een operatie ondergaan. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u informatie dan kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):