donderdag, 3. januari 2019 - 18:43 Update: 03-01-2019 19:10

Zes verdachten schietpartij Feis op vrije voeten

Zes verdachten schietpartij Feis op vrije voeten
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Zes verdachten die eerder deze week werden opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij waarbij rapper Feis om het leven kwam, zijn vrijgelaten.

Het gaat om drie vrouwen in de leeftijd van 15, 32 en 49 jaar en drie mannen in de leeftijd van 36-45 jaar. Ze blijken geen aandeel te hebben in de schietpartij. Dit meldt onder meer RTV Rijnmond.

De 32-jarige rapper Feis werd in de Nieuwjaarsnacht op de Nieuwe BInnenweg in Rotterdam neergestoken. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen. Zijn 31-jarige broer raakte bij de schietpartij zwaargewond. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis. In diezelfde nacht pakte de politie pakte de politie zeven mensen op. Zes daarvan zijn inmiddels vrijgelaten. Een 36-jarige man zit nog wel vast voor verboden wapenbezit, maar volgens de politie heeft ook hij geen aandeel gehad in de schietpartij.

De politie zet haar zoektocht naar de daadwerkelijk schutter voort en roept mensen die iets gehoord of gezien hebben op met hen contact op te nemen.