vrijdag, 7. augustus 2020 - 10:27 Update: 07-08-2020 13:46

Kantoor Kuijpers & Nillesen Advocaten in Amsterdam beschoten

kuijpers-nillesen-kogelgat
Foto: Bon
recherche-beschoten
Foto: Bon
advocatenkantoor-beschoten
Foto: Bon
Amsterdam

In de nacht van donderdag op vrijdag is in Amsterdam in de Falckstraat een kantoorpand beschoten. Dit meldt de politie vrijdag.

Advocatenkantoor

De politie doet ter plaatse onderzoek en is op zoek naar getuigen. Volgens stadszender AT5 zou het om het advocatenkantoor gaan van Kuijpers & Nillesen Advocaten. 

Melding

De politie kreeg vrijdagochtend de melding dat het betreffende kantoorpand mogelijk beschoten zou zijn. Ter plaatse werd het feit inderdaad vastgesteld. Op de plaats delict wordt uitgebreid onderzoek gedaan door de recherche en forensische opsporing. Het pand is afgezet voor het onderzoek.

Getuigenoproep

De recherche is in het onderzoek op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts gezien of gehoord hebben in de nacht van 6 op 7 augustus in of nabij de Falckstraat, nabij het Frederiksplein. Ook mensen die andere informatie hebben over de achtergrond van het incident, of wellicht beeldmateriaal hebben van een particuliere beveiligingscamera of dashcam, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: