maandag, 10. augustus 2020 - 16:15 Update: 10-08-2020 23:58

Mazda 3 in onderzoek dood Tamar gevonden en in beslag genomen

mazda-3-hatchback-tamar
Foto: Politie
Zuiderwoude/Marken

De politie heeft afgelopen vrijdagavond, in het onderzoek naar het noodlottige ongeval waarbij de 14-jarige Tamar is overleden, een grijze Mazda 3 in beslag genomen. Dit heeft de politie maandagmiddag laten weten.

Forensisch onderzoek

Naar aanleiding van de vele tips kwam de recherche deze grijze Mazda 3 op het spoor. De Mazda wordt de komende dagen forensisch onderzocht op sporen. De uitslag van dat onderzoek wordt niet voor begin voor volgende week verwacht.

Betreft auto op de beelden

Het betreft de auto die op de beelden is te zien. Dat weet het onderzoeksteam onder meer door camerabeelden die zijn onderzocht. Er wordt nu onderzocht of deze auto bij de aanrijding betrokken is geweest. Ook wordt bekeken of de eigenaar dan ook de bestuurder is geweest. Op dit moment kan de politie niet meer informatie delen.

Familie Tamar

De familie van Tamar is op de hoogte van deze nieuwe ontwikkeling in het onderzoek. 'Het rechercheteam wil nogmaals iedereen die meegedacht heeft na de oproep van vorige week, hartelijk bedanken. Het heeft er, samen met goed recherchewerk, toe geleid dat deze Mazda is gevonden', aldus de politie.

Categorie:
Provincie: