dinsdag, 25. oktober 2005 - 6:56

Midland bevestigt Pastorelli als derde coureur

De Nederlandse racefans kunnen hun hart alvast ophalen, sowieso één Nederlandse coureur zal actief zijn in de Formule 1 in 2006. Het team van Midland heeft vandaag Nicky Pastorelli bevestigd als vaste coureur op de vrijdag.

De 22-jarige Nederlander mocht al eerder testen voor Jordan/Midland dit seizoen, maar zal volgend jaar vast in dienst treden als rijder voor de vrije trainingen op de vrijdag. Pastorelli is blij met de kans die hij krijgt van het team: “Ik ben erg blij met de kans die ik krijg om voor Midland te rijden in 2006. Dit betekent tevens dat ze tevreden zijn met mijn werk tot dusver voor het team, dat is erg bemoedigend. Ik kijk er naar uit om in 2006 mijn uiterste best te kunnen doen voor het team�, zo vertelt een tevreden Pastorelli.

Teambaas Colin Kolles over Pastorelli: “Ik heb Nicky al een aantal jaren gevolgd en ik wist zeker dat hij van waarde kon zijn voor het team. Daarom hebben we besloten hem destijds een kans te geven als onze officiële testrijder in 2005. Hij heeft zichzelf bewezen als een waardige Formule 1-coureur en we zijn blij dat hij voor het team werkzaam blijft. Hij helpt ons het meeste uit de vrijdagsessies te halen en kan zichzelf tevens blijven ontwikkelen�, aldus Kolles.
Categorie:
Tag(s):