maandag, 5. september 2005 - 16:35

Schreuder en Pardo terug, Snoyl vergist zich

Alfred Schreuder en Sebastián Pardo hebben op maandag de buitentraining bij Feyenoord hervat. Schreuder kampt al enkele weken met een kuitblessure die uitstraalt naar de achillespees.

Tot twee maal toe (tegen Sparta en Ajax) was hij om die reden op het laatste moment niet inzetbaar. Nadat hij de afgelopen week binnen trainde, was hij na een vrij weekend weer te vinden op het trainingsveld. Ook Pardo, die is hersteld van een forse kneuzing aan de voetwortel, trainde mee.

Ferne Snoyl heeft zich per abuis op de training van Feyenoord gemeld, terwijl hij verwacht werd bij het Olympisch elftal.

Snoyl was maandag in de veronderstelling dat hij met Feyenoord zou meetrainen. Eenmaal in De Kuip gearriveerd, hoorde hij tot zijn verrassing dat hij zich niet in Rotterdam maar in Kijkduin had moeten melden. Snoyl was al eerder geselecteerd voor het Olympisch elftal, maar had dat zelf niet gehoord. "Er is iets mis gegaan, waardoor ik dat niet wist. Ik hoop dat ik straks nog even naar huis kan, want ik heb helemaal niks bij me'', aldus de linksback op feyenoord.nl, die in recordtempo de afstand tussen Rotterdam en Kijkduin overbrugde.

Het Olympisch elftal speelt woensdag een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag.
Categorie:
Tag(s):