zondag, 15. januari 2006 - 10:17

Challenge & Play in Sportcomplex Eindhoven-Noord

Eindhoven

Van 6 februari tot 16 april 2006 zal op Sportcomplex Eindhoven-Noord de derde periode van de Naschoolse Activiteiten plaatsvinden. Kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen in deze periode negen keer deelnemen aan een superleuk en afwisselend activiteitenprogramma. Helemaal nieuw is de module Challenge & Play. Ga deze uitdaging aan en schrijf op tijd in!

Onder het wakend oog van deskundige begeleiders en trainers kunnen jongens en meisjes zich na schooltijd lekker uitleven. En werken tegelijkertijd spelenderwijs aan hun persoonlijke ontwikkeling. Voor twee leeftijdsgroepen (6 tot 9 jarigen en 10 tot 13 jarigen) staan op dinsdag - of donderdagmiddag verschillende modules naar keuze op het programma. De nieuwe module Challenge & Play belooft een regelrechte topper te worden.

Leer de fijne kneepjes van sporten als klimmen, bowlen, zelfverdediging, handbal of basketbal. In de speciale Sportklas op maandagmiddag wordt tijdens de derde periode aandacht besteed aan tennis. Ook deelname aan modules met andere activiteiten is natuurlijk mogelijk.

Inschrijven voor deelname aan de derde periode van de Naschoolse Activiteiten kan aan de kassa van het Ir. Ottenbad aan de Vijfkamplaan te Eindhoven. De uiterste inschrijfdatum is 30 januari 2006 en de kosten bedragen € 50,00 Meer weten? klik op Naschoolse Activiteiten
Provincie:
Tag(s):