woensdag, 11. oktober 2006 - 21:00

Giraffes voor Wouter Bos tijdens campagne in Drenthe

PvdA-lijsttrekker Wouter Bos was woensdag in de provincie Drenthe om campagne te voeren. Hij bracht een bezoek aan de steden: Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Dit bezoek maakte deel uit van zijn tournee langs alle 12 provincies in Nederland in het kader van de Tweede-Kamerverkiezingen. De PvdA-voorman ging met zoveel mogelijk kiezers in gesprek om ze te overtuigen om voor een Sterker en Socialer Nederland te kiezen.

In Emmen overhandigde wethouder Evenhuis twee giraffes aan Wouter Bos voor zijn kinderen. Dit als symbool dat Emmen op vele manieren bereid is zijn nek uit te steken.

Wouter Bos stond op een zeepkist om zijn verhaal voor een sterker en socialer Nederland te houden. Na de korte toespraak ging Wouter Bos rozen uitdelen en met voorbijgangers in gesprek om ze te overtuigen om 22 november PvdA te gaan stemmen.

Bos: “Juist nu kunnen we de groeiende verschillen tussen arm en rijk verkleinen. Ook kunnen we juist nu gaan zorgen dat bijvoorbeeld ouderen in verpleeghuizen waardig oud kunnen worden. Over dit soort dingen wil ik het graag gaan hebben als ik in de provincie Drenthe ben.�
Provincie:
Tag(s):