vrijdag, 2. juni 2006 - 12:24

Man rijdt door na aanrijding met bromfietser

Geleen

De politie is op zoek naar een man die donderdagmiddag in Geleen na een aanrijding met een bromfietser is doorgereden. Een 37-jarige vrouw uit Valkenburg raakte door de aanrijding gewond.

De vrouw uit Valkenburg reed op de Spaubeeklaan en kreeg geen voorrang van de automobilist die uit de Sint Jansstraat kwam. De bestuurder heeft de vrouw in eerste instantie nog overeind geholpen en naar een woning in de buurt gebracht. Daarna liep hij weg met de mededeling dat hij zo terug kwam, waarna de onbekend gebleven man wegreed. De vrouw hield aan de aanrijding een zwaar gekneusde linkerhelft van haar lichaam over. De bromfiets is flink beschadigd.

Volgens getuigenverklaringen zou het hierbij gaan om een blanke, net uitziende man van ongeveer 55 jaar. Hij had grijs kort haar en was licht kalend. De man was ongeveer 1.70m lang en droeg donkere kleding. De auto was grijs van kleur, mógelijk een ouder model Mitsubishi. Door de aanrijding moet de auto aan de linker achterzijde beschadigd zijn, mogelijk dat daar rode lak zit afkomstig van de bromfiets.
Provincie:
Tag(s):