woensdag, 27. december 2006 - 21:19

PostcodeKanjer van 23,9 miljoen euro valt in Liempde

Liempde

De hoogste PostcodeKanjer ooit is gevallen in Liempde. Alle deelnemers aan de loterij met postcode 5298 in hun lotnummer - die meespelen met de trekking van december 2006 - vallen in de prijzen. Dit heeft notaris J.P. van Harseler woensdag in Amsterdam bekendgemaakt.

Traditiegetrouw zullen ambassadeurs Gaston Starreveld, Henny Huisman en Martijn Krabbé op nieuwjaarsdag in Liempde de bijbehorende winnende letters bekend maken zodat dan de volledig winnende postcode bekend is.

Bij de PostcodeKanjer vallen álle deelnemers van de Postcode Loterij met een lotnummer dat begint met 5298 in de prijzen; de prijs wordt verdeeld in het PostcodeStraatprijsgedeelte en het PostcodeWijkprijsgedeelte:
- Straatprijsgedeelte: alle deelnemers met een lotnummer met de eerste vier winnende cijfers 5298 én de bijbehorende twee winnende letters mogen 13,9 miljoen euro verdelen;
- Wijkprijsgedeelte: alle deelnemers met een lotnummer dat begint met de eerste vier winnende cijfers 5298 - en heel Liempde heeft dezelfde wijkcode - mogen 10 miljoen euro verdelen!

Het uiteindelijke bedrag per lot wordt voor zowel het Wijk- als het Straatgedeelte bepaald door het aantal Kanjerpunten per lot. Elk jaar start de toekenning van de Kanjerpunten opnieuw en ontvangt men per trekking 1 Kanjerpunt per lot. Deelnemers kunnen op hun bankafschrift het aantal gespaarde Kanjerpunten terug vinden.

Bekendmaking winnende postcode 1 januari 2007
Maandag 1 januari organiseert de Postcode Loterij vanaf 15.00 uur een groot wijkfeest in Liempde met optredens van Wolter Kroes, Danny de Munck en Lee Towers. Op dit feest zullen Henny Huisman, Martijn Krabbé en Gaston Starreveld de verdeling van de Kanjer Wijkprijs bekend maken. Vervolgens reiken ze de Kanjer PostcodeStraatprijs uit.

De Postcode Kanjer wordt dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Sinds januari 2001 valt naast de winnende straat ook de winnende wijk in de prijzen.
Provincie:
Tag(s):