zaterdag, 30. december 2006 - 11:10

Theaterspektakel in Roertunnel

Roermond

Op een diepte van 16 meter zijn vrijdagavond in de Roertunnel in Roermond de repetities begonnen voor het theaterstuk ‘Roerdal Wonderen’. Met dit theaterstuk dat in het nieuwe jaar wordt opgevoerd, wil bouwonderneming Besix-Strukton iets terugdoen voor de omwonenden van de Roertunnel wegens de overlast van de bouwwerkzaamheden.

Het muzikaal multimediaspektakel speel zich af in de tunnelbuizen in het Roerdal en staat onder leiding van Roermondenaar Jan Huyskens. Diverse lokale artiesten, waaronder leden van het Roermonds mannenkoor en leerlingen van het Stedelijk Lyceum, zullen optreden in een show met muziek en laserlicht. Het tijdelijk theater biedt plaats aan 400 personen en is ingericht met een bar en toiletvoorzieningen.

Dinsdagochtend 2 januari zal de eerste voorstelling plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rijkswaterstaat. Dinsdagmiddag volgen dan drie voorstellingen voor de omwonenden. Ook alle bouwers aan de A73 kunnen 9 januari de voorstelling in de Roertunnel bekijken.
Provincie:
Tag(s):