woensdag, 29. maart 2006 - 15:45

Werkgroep neemt afscheid van bestuursleden

Onstwedde

Twee bestuursleden van het eerste uur van de Werkgroep Zwembad ’t Vlasmeer hebben afscheid genomen. Na zeven jaar vonden voorzitter Johnny Hemmen en penningmeester Annet de Jong het welletjes. Bij hun afscheid werden zij door de werkgroep verrast met een waardebon en een boeketje bloemen.

Johnny is als voorzitter van de werkgroep opgevolgd door Frits van der Heide en de financiën zijn door Annet overgedragen aan Rianne Folkers. Frits en Rianne maakten al deel uit van de werkgroep. De vacatures in het bestuur zijn opgevuld door Fokko Bloem en Gerda Meijer. Gerda Hartsuiker, Albert Meems en Marianne Lentz completeren het bestuur. Hoewel Johnny en Annet uit het bestuur zijn gestapt, blijven zij wel beschikbaar als vrijwilliger voor het zwembad.

De Werkgroep Zwembad ’t Vlasmeer werd in 1999 opgericht met als doel het zwembad voor sluiting te behoeden. Vooral in de beginperiode voerde de werkgroep uitvoerig overleg met de gemeente om dit doel te bereiken. ,,Na een strijd van ruim een jaar besloot de gemeente om het zwembad open te houden en om met ingang van 2001 in zee te gaan met een nieuwe exploitant, Sportijn’’, vertelt Van der Heide.
Provincie:
Tag(s):