dinsdag, 13. maart 2007 - 18:36

Aanhouding Tegelnaren leidt tot reeks bekentenissen

Tegelen

Met de aanhouding van twee mannen van 18 en 20 jaar uit Tegelen en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft de politie Limburg-Noord een aantal misdrijven opgelost. De drie verdachten hebben inmiddels bekend nog een aantal andere zaken op hun kerfstok te hebben.

Zo zijn ze verantwoordelijk voor twee overvallen op een tankstation in Tegelen op 18 en 25 februari van dit jaar. Verder bekenden de verdachten in 2007 een woninginbraak en diefstal van een auto aan de Zilverplak in Tegelen. Twee pogingen inbraak in een winkel in de Kerkstraat in Tegelen, een inbraak in een winkel in Venlo, een inbraak in een jongerencentrum in Tegelen, een poging inbraak bij een juwelier in de Spoorstraat in Tegelen werden eveneens bekend. Ook bekenden ze eind 2006 een diefstal met geweld in Tegelen en een twee inbraken in woningen. Bij de diefstal met geweld werden twee jongens beroofd van softdrugs.

Op 28 februari hield de politie het drietal aan voor betrokkenheid bij een overvalpoging die dag op een winkel aan de Kaldenkerkerweg. Inmiddels is de 18-jarige man uit Tegelen in vrijheid gesteld. De andere twee verdachten zitten nog vast.
Provincie:
Tag(s):