donderdag, 6. september 2007 - 19:59

Antonie Kamerling bij 'Drijf In' HannaHannah

Utrecht

Zondag 9 september vindt, in het kader van het Utrecht Uitfeest, de Drijf In Openlucht-bioscoop van het Nederlands Film Festival plaats. Het populaire filmspektakel is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker. Dit jaar kunnen de toeschouwers om 20.30 uur vanaf hun bootje en vanaf de kade bij de Weerdsluis genieten van de komedie HannaHannaH met in de hoofdrollen Gouden Kalf-winnares Maria Kraakman en Antonie Kamerling.

De hoofdrolspelers zullen samen met mede-acteurs Kees Hulst, Catalijn Willemsen, regisseuse Annemarie van de Mond en producent Jacqueline de Goeij aanwezig zijn bij de vertoning van HannaHannaH op de Drijf In.

HannaHannaH gaat over buitenbeentje Hannah die op allerlei manier onder het veertigjarige huwelijksfeest van haar ouders probeert uit te komen. Door toedoen van haar nieuwe vlam, of liever gezegd one-night-stand Victor, belandt ze toch op de familievergadering ter voorbereiding van het grote feest. Victor ontpopt zich tot de ideale schoonbroer. Hij negeert de verbijsterde Hannah en stort zich vol overgave op de organisatie van het feest. Met gemengde gevoelens ziet Hannah hoe haar familie haar nieuwbakken vriend binnenhaalt.

Het Nederlands Filmfestival sluit met de Drijf In Openluchtbioscoop op zondag 9 september om 20.30 uur het Utrecht Uitfeest af. Utrecht Uitfeest opent het culturele seizoen van Utrecht met 450 gratis programma’s op 112 locaties.
Categorie:
Tag(s):