maandag, 5. november 2007 - 8:31

Expositie corsofoto's in Cultureel Centrum van Gogh

Zundert

Het tweede weekend van november staat Cultureel Centrum van Gogh in Zundert in het teken van de terugblik op het geslaagde corso van 2007. Er is een expositie van inzendingen van de corsofotowedstrijd, tevens de bekendmaking van de winnaars. Daarnaast wordt de reportage vertoond die Omroep Brabant en ROStv Zundert maakten van het corso.

De herfstterugblik is één van de vier jaargetijden-activiteiten in een Zunderts corsojaar. De activiteit past bij de sfeer van de herst; met enige weemoed blikken we terug op het voorbije corso. Pas vanaf komend jaar gaat de blik weer vooruit.

Gedurende het gehele weekend vindt de expositie plaats van alle inzendingen van de corsofotowedstrijd. De wedstrijd heeft als thema het corso in de breedste zin van het woord, en trekt jaarlijks een groeiend aantal inzenders. Dit jaar zonden fotografen-corsoliefhebbers gezamenlijk zo’n 180 foto’s in.

Zaterdagavond 10 november om 20.00 uur vindt de bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd plaats. Tevens wordt op deze avond de reportage van het corso vertoond die ROStv Zundert in samenwerking met Omroep Brabant maakte.
Provincie:
Tag(s):