maandag, 29. januari 2007 - 15:10

Man en vrouw uit Reuver ontvoerd

Reuver

De politie stelt een onderzoek in naar de ontvoering van een 29-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Reuver. De politie kreeg zaterdagmiddag een melding dat er omstreeks 04.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een woning aan de Ranonkelstraat een ruit was ingegooid. Nader onderzoek wees uit dat de twee hoofdbewoners van die woning niet meer in het pand aanwezig waren. Een derde persoon en de twee kinderen van de ontvoerde personen bevonden zich wel nog in de woning. Dit maakte de politie vandaag bekend.

De kinderen zijn inmiddels opgevangen. De politie gaat er van uit dat beide personen tegen hun wil zijn meegenomen door drie gemaskerde mannen. Een vierde verdachte zat in een witte bestelauto waarin de slachtoffers zijn meegenomen.

De politie is op zoek naar de witte bestelauto die in de bewuste nacht in die buurt (Offenbeek) is gezien. Het gaat om een bestelvoertuig waarvan de laadruimte hoger ligt dan de cabine en met aan de achterzijde openslaande deuren.

De politie onderzoekt met een rechercheteam van 20 medewerkers deze zaak. Daarnaast onderzoekt de politie ook of er een verband is met de vermissing van twee Venraynaren.
Deze twee mannen zijn spoorloos sinds mei 2006.

De politie vraagt getuigen van deze ontvoering of mensen die anderszins informatie kunnen verstrekken over dit onderzoek, contact met haar op te nemen onder nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):