vrijdag, 30. maart 2007 - 17:26

Mishandeld voor vol terras

Vlissingen

Woensdagmiddag is tussen 15.30 en 16.00 uur een 27-jarige Vlissinger mishandeld voor een vol terras op de Boulevard in zijn woonplaats.De man zat zich al enige tijd te ergeren aan het luidruchtige en a-sociale gedrag van een groepje mannen en een vrouw.

Zij zaten bier te drinken op de rand van de Boulevard en toen ze hun flesjes naar beneden gingen gooien en deze op de betonnen rand stuksloegen was de maat voor hem vol en is hij van het strand naar boven gelopen.

Hij wilde de mensen op hun gedrag aanspreken en deed dit op luide toon. Eén van de betrokkenen werd direct agressief en duwde de man weg. Toen hij dit nogmaals wilde doen voelde de man dat hij van achteren geslagen werd op zijn hoofd en tegen zijn benen. Hierdoor viel de Vlissinger op de grond. Toen hij op de grond lag is hij enige tijd tegen zijn hoofd aan getrapt door drie van de vier mannen.

Een maat van de Vlissinger kwam hem ontzetten en toen heeft de Vlissinger één van de aanvallers bij zijn benen gepakt in een poging hem van de Boulevard af te duwen. Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van volle terrassen. Omdat een grote mannelijke toeschouwer hem vasthield kreeg de Vlissinger zijn zinnen weer op een rijtje en is hij hiermee gestopt. De vier mannen en de vrouw zijn weggelopen in de richting van de Leeuwentrap.

De politie is op zoek naar getuigen.
Provincie:
Tag(s):