woensdag, 24. januari 2007 - 20:11

Proeven en ruiken in Maastricht

Maastricht

In het Mecc te Maastricht is nog tot en met donderdag de horecavakbeurs BBB en EFFF (European Fine Food Fair). Bezoekers konden op deze twee beurzen proeven van en ruiken aan diverse culinaire zaken. Blikopnieuws ging woensdag eens een kijkje nemen op deze twee beurzen die nauw aan elkaar verbonden zijn.

Op de BBB-beurs vindt men voornamelijk de alledaagse producten van kroketten tot keukenmachines. Bier, shooters, salades en andere zaken die met horeca verbonden zijn. Gastvrijheid is daarbij een belangrijke zaak. Dinsdag werd Ramona Michon van cafe/restaurant D’n Ingel aan het Vrijthof te Maastricht uitgroepen als meest gastvrije medewerkster van Limburg uitgroepen op de stand van Horeca Nederland.

Op de EFFF zijn voornamelijk de luxere culinaire producten te vinden zoals kaviaar, truffels, kreeften, aparte vissoorten, kaas en bioproducten. Daarnaast zijn er speciale wijnen en mineraalwater.
Provincie:
Tag(s):