maandag, 4. juni 2007 - 12:17

Stayokay in Sneek is geslaagd

Sneek

Op de jaarlijkse open dag “Dag van de Bouw� stelt de bouwsector eenmalig haar deuren open voor het publiek. In het hele land was de opkomst goed. Bezoekers waren zeer positief over dit initiatief van de bouwsector.

Om 10 uur 's morgens gingen de deuren open van het Stayokay in Sneek om het publiek uit Sneek en omgeving een kijkje te gunnen achter de schermen van de bouwer en de opdrachtgever voor dit prachtige complex. Ongeveer 100 mensen maakten van deze gelegenheid gebruik. Vooral omwonenden en dan met name mensen die aan de andere kant van het water wonen en de bouw zien vorderen, vonden het plezierig nu ook eens even binnen te kunnen kijken en op de tekeningen en artist impression te zien hoe het straks wordt als het klaar is. Veel lovende woorden over het bijzondere ontwerp en onder de indruk van de grootte van het complex. Het mooie weer zette het gebouw letterlijk in het zonnetje.

De Dag van de bouw is geïnitieerd door Bouwend Nederland, het overkoepelend orgaan van aannemers om meer bekendheid te geven aan de vele positieve kanten van de bedrijfstak. Bezoekers krijgen een gevarieerde indruk van hetgeen de sector op het gebied van vakmanslchap, dynamiek, innovatie en kwaliteit te bieden heeft. In totaal waren er 210 bouwprojecten opgesteld.
Provincie:
Tag(s):