donderdag, 1. november 2007 - 12:19

Vrouw valt van balkon tijdens vluchtpoging voor de politie

zwijndrecht

Een 21-jarige vrouw uit Zwijndrecht is woensdag 31 oktober van een balkon naar beneden gevallen tijdens een vluchtpoging voor de politie. Zij heeft aan haar val ogenschijnlijk niets overgehouden, aldus de politie.

Kort voor de val hadden agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid bij haar flatwoning op de derde verdieping aangebeld om haar naar het politiebureau mee te willen nemen. Ze had 27 dagen hechtenis open staan wegens mishandeling/openlijk geweld. In plaats van mee te gaan, besloot de vrouw via de balkons aan de achterzijde van haar woning naar beneden te klimmen. Ze bereikte het balkon van haar onderburen.

De agenten waren van haar actie op de hoogte en wachtten de vrouw op de begane grond op. Ze riepen nog dat de vrouw geen verdere afdaalpogingen moest ondernemen, omdat dat veel te gevaarlijk was. Eén agent klom op het balkon van de woning op de eerste verdieping en had de vrouw bijna vast, toen ze zich liet vallen.

Ze kwam op haar rug en nek terecht , maar stond meteen lachend op en zei dat er niets aan de hand is. Ze is alsnog naar het politiebureau aan de Nassauweg overgebracht en door een GGD-arts onderzocht.
Provincie:
Tag(s):