vrijdag, 9. mei 2008 - 19:12

Boete voor automobilisten met alcohol op

De politie heeft donderdagavond een alcoholcontrole gehouden op de Asserstraat in Vries. Tijdens de controle bleek dat één automobilist een 42 jarige automobilist uit Vries teveel had gedronken. De automobilist scoorde 1,39 promille.

De man werd aangehouden en op het politiebureau bleek dat de man niet in het bezit tezijn van een rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 29-jarige automobilist uit Emmen op de Nijbracht door de politie aangehouden. De automobilist reed al slingerend over de weg en moest in de bochten corrigeren. De man werd aan de kant gezet en moest een blaastest ondergaan, waarbij hij 1,71 promille scoorde. De man werd aangehouden en het rijbewijs werd ingevorderd. De automobilist kreeg ook een rijverbod van 9 uur opgelegd.

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 63 jarige automobilist uit Nieuw Amsterdam aangehouden op de Herendijk. De automobilist had een stopteken gekregen voor een alcoholcontrole. De man scoorde 1,05 promille tijdens een blaastest. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd.
Provincie:
Tag(s):