donderdag, 29. mei 2008 - 22:05

Coevorden verwijdert vier woonwagens in Sleen

Coevorden

De gemeente Coevorden heeft donderdagmorgen, vier woonwagens in Sleen aan de Oldengaarde ontruimd en afgevoerd. Op deze locatie stonden vijf woonwagens, waarvan twee illegaal bewoond werden en twee leeg stonden. Om te voorkomen dat de twee leegstaande wagens ook gekraakt worden, heeft de gemeente besloten de wagens te verwijderen. De woonwagen die legaal wordt bewoond, blijft staan.

Op de woonwagenlocatie in Sleen is al langere tijd sprake van leegstand. De gekraakte wagens stonden korter dan een jaar leeg. Voor de woonwagens die vrijkomen nadat huurders vertrekken, was tot nu toe geen belangstelling bij de mensen op de wachtlijst aan wie de wagens werden aangeboden. Nu mensen de wagens illegaal gaan bewonen, heeft de gemeente besloten de woonwagens te verwijderen.

De woonwagens zijn vanmorgen afgevoerd naar een opslagplaats. De woonwagens worden wel opnieuw te huur aangeboden bij mensen die ingeschreven staan. Mocht daarvoor belangstelling bestaan, dan worden de wagens teruggeplaatst op de locatie in Sleen.
Provincie:
Tag(s):