maandag, 5. mei 2008 - 20:55

Diefstalpoging met geweld gepleegd

Hulst

Zondagmiddag tussen 17.45 en 17.55 uur is een 28-jarige man uit Hulst het slachtoffer geworden van een gewelddadige poging tot diefstal.De man liep rond genoemd tijdestip, op de Liniedijk in zijn woonplaats.Opeens stond er een man voor hem die geld van hem eiste.

De 28-jarige gaf hem dit geld niet, hierop pakte de onbekende hem vast en gooide hem op de grond. Hierna kreeg het slachtoffer enkele klappen in zijn gezicht. Op een gegeven moment liet de man het slachtoffer los en vertrok hij.

Omstanders hadden inmiddels de politie gebeld. Het slachtoffer riep dit naar zijn belager. Hierop vluchtte de onbekende man weg. De 28-jarige heeft pijn aan zijn gezicht, hoofd en schouder.

Omstreeks 18.24 uur is de verdachte aangehouden. Dit bleek een 43-jarige man uit Hulst te zijn. Toen agenten hem wilden aanhouden rende hij weg en toen ze hem te pakken hadden verzette hij zich bij het boeien.

Uiteindelijk is hij geboeid achterin de politieauto naar een politiecel in Torentijd vervoerd. Hij is in verzekering gesteld en zit nu nog vast.
Provincie:
Tag(s):