zaterdag, 1. november 2008 - 22:34

Honderden dames genieten tijdens Ladies VIP Event

Klijndijk

Ruim negenhonderd dames genoten deze week volop van het Ladies VIP Event, dat werd gehouden in buffetrestaurant Thijs & Aafke in Klijdijk. ,,We kregen ontzettend veel leuke reacties’’, vertelt Tinie Wouda, die het Ladies VIP Event samen met Esther Weidijk op touw zette. ,,We kunnen dan ook niet anders dan concluderen dat het een groot succes was.’’

Tinie en Esther zetten het evenement namens buffetrestaurant Thijs & Aafke op in samenwerking met diverse bedrijven en kunstenaars. Voor de gelegenheid stond er een maar liefst zevenhonderd vierkante meter grote tent bij het restaurant. ,,De aanwezigen moesten zich echte VIP’s voelen. Om het hen helemaal naar de zin te maken, was het evenement zeer ruim opgezet’’, vertelt Tinie.

De verwennerij begon al bij de entree, waar de dames werden ontvangen met champagne en een lekker hapje. Ook kregen zij allemaal een roze boa, waarmee zij werden gefotografeerd. De foto’s waren na afloop gratis te downloaden van de website van buffetrestaurant Thijs & Aafke.
Het Ladies VIP Event stond verder bol van de interessante workshops, shows, verlotingen, lekker eten en drinken en andere verrassingen. ,,De workshops waren geweldig leuk. Er was zeer veel animo voor onder meer het schilderen en de workshop huidverzorging van Zarqa’’, zegt Tinie. Verder kregen vele dames tips en adviezen van professionele schoonheidsspecialistes.

De één keek naar een demonstratie bodycontourverbetering, terwijl de ander de workshop hairextentions volgde of de expositie van exclusieve sieraden bezocht. De modeshow met de nieuwste najaars- en wintermode trok veel bekijks en de prachtige creaties ontlokten vele ‘oh’s en ah’s’ aan de toeschouwers.

Ook de wijnproeverij en de Life en Cooking kok die verrassende kooktips gaf en bijzondere, luxe hapjes maakt om te proeven mochten zich verheugen in ruime belangstelling van de aanwezige dames.
Als klap op de vuurpijl kregen alle aanwezigen bij vertrek een goed gevulde goodiebag. Die tas met allerhande beautyproducten en waardebonnen was, met een waarde van ruim vijftig euro, nog veel beter gevuld dan vooraf was beloofd.
Provincie:
Tag(s):