dinsdag, 2. september 2008 - 15:53

Meisje (10) mishandeld

Mill

Maandagmiddag rond 17.15 uur is een 10-jarig meisje uit Mill mishandeld door twee jongens. Het meisje kwam van school en fietste op de Langenboomseweg. Twee jongens kwamen haar tegemoet gefietst.

Ter hoogte van de kruising met de Leeuwerikstraat reed het duo haar klem. Er werd getrokken aan het slachtoffer, maar ze kon op de been blijven. Hierna kreeg ze een schop waardoor het meisje op de grond viel. Daar werd ze vervolgens meerdere keren geschopt. De jongens fietsten na de mishandeling weg in de richting van de Domijnenstraat. Het meisje liep een gekneusde rug op door de trappen. De politie is een onderzoek gestart en heeft scholen in de omgeving benaderd. Dit heeft nog niet geleid tot aanhoudingen.
Het signalement van de daders: twee jongens van ongeveer 15 jaar oud, allebei 1.80-1.85 lang, dader 1 had een litteken in zijn gezicht, dader 2 had zwarte stekels met opvallend rode punten erin, dader 1 fietste op een blauwe fiets en dader 2 op een zwarte fiets. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Cuijk via: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):