donderdag, 15. mei 2008 - 20:31

Pre-summer Denktankparty

Zierikzee

Vrijdag 30 mei organiseert de Provincie Zeeland een Pre-summer Denktankparty. Tijdens de bijeenkomst wordt het eerste half jaar
van de Jongeren-denktank geevalueerd en worden er nieuwe
onderwerpen geïntroduceerd. De Denktankparty vindt plaats in het
Oude Mondragon theater in Zierikzee van 16.30 tot 20.15 uur.

De afgelopen zes maanden heeft de Jongeren-denktank de onderwerpen sport, cultuur, verkeersveiligheid en risicokaart behandeld. Voor het komende half jaar staan er nieuwe thema's van het provinciaal beleid centraal, waaronder veiligheid en natuur. Net als bij de startbijeenkomst op 11 december 2007 kunnen de deelnemers zich opgeven voor een onderwerp waar ze tijdens de party en de komende periode over willen meepraten.

De Denktankparty wordt gepresenteerd door Veronique Roeg. Bij het evenement is gedeputeerde George van Heukelom (jeugdbeleid) aanwezig. Het Jongerenpersbureau van de Provincie Zeeland zal aanwezig zijn om verslag te doen. Het volledige programma van de Pre-summer Denktankparty wordt binnenkort bekend gemaakt via www.jouwzeeland.nl. Op deze website komen ook de foto's en een verslag te staan.

Na de Pre-summerparty kunnen de deelnemers gratis naar het Anywave-festival toe. Dit festival wordt jaarlijks georganiseerd door poppodium Brogum in Zierikzee. Tijdens het festival treden onder andere de rockband Superfloor op en het swingende Barrelhouse. De avond zal worden afgesloten door de jonge band Big Blind.

Het vervoer naar de Denktankparty wordt geregeld. Om 16.30 uur vertrekt er een bus vanaf de Balans in Middelburg. Om 17.00 uur stopt de bus bij het station in Goes om daar deelnemers uit andere regio's op te halen. Na afloop van de Denktankparty kunnen de deelnemers vanaf het Oude Mondragon theater terug met de bus naar Goes en Middelburg.

Geinteresseerde jongeren tussen de 12 en 23 jaar kunnen zich opgeven voor de Pre-summerparty via jouwzeeland@zeeland.nl.
Provincie:
Tag(s):