woensdag, 27. februari 2008 - 20:14

Tijdelijk geen politiebureau in Beilen

Beilen

Vanaf vandaag (27 februari) is het politiebureau aan de Ettenstraat in Beilen dicht, het gebouw zal worden gesloopt. Tijdelijke kantoorruimte voor de politie is nu nog niet maar op korte termijn wel beschikbaar. Mensen in Beilen die voor een gesprek of een aangifte in contact willen komen met de politie moeten daarom naar een andere plaats. Politie en gemeente werken er hard aan om dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen.

Het oude politiebureau in Beilen wordt gesloopt en over ongeveer twee jaar staat er op dezelfde plaats aan de Ettenstraat een nieuw complex met daarin ook weer een politiebureau. Tijdens de bouwperiode werken de politiemensen van de basiseenheid Midden-Drenthe/Hoogeveen Oost vanuit het politiebureau aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen. Voor de spreekuurlocaties van de politie in Smilde en Westerbork verandert er niets.

Vanaf 27 februari zou de politie naast de spreekuurplekken in Smilde en Westerbork, ook bij het gemeentehuis van Midden-Drenthe kantoorruimte hebben waar mensen terechtkunnen voor allerlei zaken, bijv. om aangifte te doen of de wijkagent te spreken. Tegen de zijkant van het gemeentehuis komt een unit met een doorgang naar het gemeentehuis. O.a. door een aantal technische zaken kon dit helaas niet op tijd worden gerealiseerd. De gemeente en de politie doen er nu alles aan deze kantoorruimte zo snel mogelijk gebruiksklaar te maken om burgers uit Beilen weer persoonlijk te kunnen ontvangen.

Zodra de politie deze ruimte in gebruik kan nemen is dit voor het publiek geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Mensen die vanaf 28 februari aangifte willen doen of om een andere reden contact zoeken met de politie in Beilen, moeten daarvoor tijdelijk naar een andere plaats. Zij kunnen daarvoor terecht op het politiebureau aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen of tijdens openingstijden op één van de spreekuurlocaties in Smilde en Westerbork. Deze blijven gewoon op dezelfde tijden geopend. Om onnodig reizen en wachten te voorkomen moet men wel vooraf via 0900-8844 een afspraak maken.
Provincie:
Tag(s):