vrijdag, 9. mei 2008 - 12:47

Uniek Comedy festival aan de Rijn

Rhenen

Van vrijdag 9 mei tot en met zaterdag 17 mei vindt een uniek evenement in Rhenen plaats: Comedy aan de Rijn. Artiesten als Najib Amhali, Herman van Veen, Karin Bloemen, Jan Jaap van der Wal, de Vliegende Panters en vele anderen zullen deze week in het kader van het 750 jarig bestaan van Rhenen optreden. Nog niet eerder zijn in Nederland dergelijke topartiesten in één festival samengebracht.

Rhenen heeft in 2008, 750 jaar stadsrechten. Veel organisaties hebben hun medewerking toegezegd aan het jubileumjaar. Van sport, toneel, muziek, cultuur en historie. Voor ieder een aansprekend programma.

De maand mei staat onder andere in het teken van Comedy aan de Rijn; een evenement waar artiesten optreden die in het land normaal gesproken in enkele dagen zijn uitverkocht. Aan de voet van de Rijn is inmiddels een grote tent herrezen die plaats bied aan 26.00 bezoeker.

Najib Amhali, alias de Marrokaan uit de Jordaan, mocht vrijdagavond de spits afbijten. Met zijn theatershow 'Zorg dat je er bij komt' wist hij het publiek ander half uur te laten schaterlachen. Aan het eind van de avond kreeg hij dan ook een staande ovatie van het publiek.
Provincie:
Tag(s):