maandag, 26. mei 2008 - 11:37

Zondag 1 juni: Informatiemiddag Overgooi

Almere

Op zondag 1 juni vindt in Natuurcentrum het Eksternest op Stadslandgoed de Kemphaan een informatiemiddag Overgooi plaats. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er medewerkers van de gemeente, van makelaarskantoor Bröring en de Welstandscommissie aanwezig om mensen die belangstelling hebben voor een kavel in de 1e fase van Overgooi te woord te staan.

Er is een overzicht van kavels die nog beschikbaar zijn, met prijsinformatie en kavelpaspoorten. Op een kavelpaspoort staat precies beschreven waar de kavel ligt, hoe groot de kavel is, welk bestemmingsvoorschrift geldt en of er aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Onder leiding van een gids kan bovendien een kijkje worden genomen in Overgooi. De eerste rondleiding is om 13.00 uur. Bij voldoende belangstelling is er om 14.30 uur een tweede rondleiding. Voor mensen die het gebied liever zelf verkennen staan er gratis leenfietsen klaar. Eigen schetsontwerpen kunnen ter beoordeling aan de medewerkers van de Welstandscommissie worden voorgelegd. Voor kleine kinderen is er een speelhoekje ingericht waar een begeleidster een oogje in het zeil houdt.

De verkoop van de kavels in de 2e fase Overgooi start naar verwachting eind dit jaar. Op www.almere-overgooi.nl kunt u terecht voor meer informatie
Provincie:
Tag(s):