dinsdag, 14. april 2009 - 13:02

Been: 'Dan lever je toch lekker je contract in'

(Elfvoetbal) NEC-trainer Mario Been heeft in navolging van Rachid Bouaouzan ook Moestafa El Kabir definitief uit zijn selectie verwijderd. Met Arek Radomski moet de oefenmeester nog om de tafel gaan.

"Om geen onnodige onrust te veroorzaken, heb ik hem gewoon meegenomen", vertelt Been in De Gelderlander over Bouaouzan, die zich een kwartier te laat meldde voor de training. "Ik had deze kwestie ook het liefst intern opgelost, maar nu het nieuws op straat ligt draai ik er niet omheen: ik heb het helemaal gehad met hem. NEC kan zich geen kapitaalvernietiging veroorloven, daarom krijgt iedereen bij mij een tweede kans. Maar die heeft Bouaouzan nu definitief verspeeld. Ik hoef hem niet meer te zien."

Over El Kabir is Been eveneens duidelijk. "Zolang ik nog trainer van NEC ben, keert ook El Kabir niet meer terug. En met Radomski ga ik van de week ook nog eens om de tafel zitten. Hij roept in de krant dat hij niet meer weet wat hij nog bij NEC te zoeken heeft. Nou, dan lever je toch lekker je contract in", aldus Been.
Categorie:
Tag(s):