vrijdag, 12. juni 2009 - 2:09

Benefietavond Sail4Charity

Goes

Zangeres B-Yentl en cabaratier Frank van Pamelen treden vrijdag 12 juni 2009 op in De Mythe in Goes. Samen met andere artiesten zijn ze te bewonderen tijdens de jaarlijkse benefietavond van stichting Sail4Charity. De opbrengst gaat naar de Hartstichting.

De benefietavond bestaat uit optredens van:

B-Yentl: rijzende ster
Haar debuutalbum ‘Memories’ werd in januari 2009 uitgebracht. Als voorloper op het album werd de single ‘No One But You’ uitgebracht, die direct naar de hoogste posities van de hitlijsten doorschoot. Haar tweede single ‘Thinking About You’ kwam meteen binnen op nr. 20 van de Top 100. Begin februari staan de singles op downloadsites als iTunes op nr. 1 en nr. 2 en behaalt haar album de 9e positie in de iTunes Album Top 100. B-Yentl nu al dé hit van 2009 en op 12 juni te zien in Goes!

Frank van Pamelen: duizendpoot
Naast de theatervoorstellingen schreef en schrijft Frank teksten voor radio, televisie, theater, dag- en weekbladen zoals `Theater van het Sentiment' en `Ook Dat Nog', liedjes voor o.m. VOF De Kunst, vaste columns voor Brabants Dagblad en Natuur & Milieu, en sinds jaar en dag elke week in het dagblad Trouw zijn berijmde commentaar op de politieke actualiteit. Verder heeft hij vier boeken op zijn naam staan, drie musicals, twee cd's en één radioprogramma: van 2005 tot 2007 presenteerde hij elke zondagochtend het populaire VARA-radioprogramma `Vroege Vogels'.

Bert Heerink: rock
Ook Bert Heerink is van de partij tijdens de Benefietavond. Als voormalig zanger van de hardrockband Vandenberg heeft hij internationale successen geboekt. Met hits als ‘Julie July’ blijft hij ook in Nederland aan de weg timmeren. In de Mythe zullen ook de bekende nummers zeker langskomen!

Arthur Ebeling: rhythm&blues
Arthur Ebeling was vroeger een echte rock en roller. Hij heeft in tientallen bands gespeeld, waaronder De Dijk en richtte later zijn eigen band op. Later ging hij solo en tourde hij door heel de wereld. Binnenkort komt zijn vijfde album ‘You handsome devil’ uit. Naast bestaande nummers, zal hij op 12 juni een voorproefje van zijn nieuwe album laten horen.

Benefietavond
De entree is 17,50 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe), daarnaast kunnen liefhebbers gebruik maken van een buffet in het theater voor 25 euro. De benefietavond begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Het buffet begint om18.30u en eindigt om 19.50u (voor 26 mei opgeven via info@sail4charity.nl ).

Stichting Sail4Charity
De stichting is opgericht door enthousiaste watersporters en stelt zich ten doel evenementen en (watersport)activiteiten te organiseren en de opbrengsten daarvan te schenken aan goede doelen. Traditiegetrouw vindt naast de Benefietavond in De Mythe ook een zeilwedstrijd plaats op de Oosterschelde.

Meer informatie of kaartjes reserveren op www.sail4charity.nl of mailen naar info@sail4charity.nl .
Provincie:
Tag(s):