maandag, 20. juli 2009 - 10:38

Dancetour in Utrecht

Utrecht

In opdracht van stichting Dancetour zijn door BOD Events in 2007 in 9 steden evenzoveel evenementen georganiseerd volgens het Dancetour concept. Vandaag was de Dancetour neergestreken in Utrecht! Het terrein van nieuw Vredenburg, beter bekend als de Rode doos is omgebouwd tot een festival terrein.

Dancetour Utrecht werdt om een uur geopend door DJ Roy C, de winnaar van de DJ Contest. Tot half twee zijn de draaitafels van hem. Om half twee nemen de DJ´s Van Meeteren & Hyde de draaitafels over. Deze DJ's leerden elkaar kennen in 1999 en zijn vanaf toen samen platen gaan produceren. Tegen drie uur brengen Dennis Ruyer & PrinsJan hun set ten gehore. Dit Nederlandse duo is bekend geworden van het radioprogramma 'Dance Departement' op radio 538. Rond half vijf worden de draaitafels overgenomen door Michel de Hey. Deze DJ is al jaren in Nederland bekend met zijn funcky techno house. Om zes uur komt Marco V op het podium. Hij heeft zojuist een nieuwe cd uitgebracht met als titel Propaganda. De afsluiter van de avond is Ferry Corsten. Al jaren is hij een van de beste DJ's van de wereld, vele bezoekers waren speciaal voor zijn beats gekomen.

Tijdens het begin van het evenement was het regenachtig, echter de geweldige beats hebben er voor gezorgd dat de wolken plaats maakte voor een blauwe lucht en een straalende zon.
Provincie:
Tag(s):