dinsdag, 29. september 2009 - 9:47

Diefstal opgelost dankzij GPS-systeem

Heerlen

Gestolen motorkleding met een GPS systeem erin zorgde er zondagavond voor dat de politie in Heerlen een gestolen motor, een gestolen aanhanger met jetski, een auto en diverse motorjassen en helmen terugvond.

Zondagavond werd doorgegeven dat in Roermond een motor was gestolen met daarbij motorkleding. In de kleding zat een GPS systeem waarvan uit te lezen was dat dit op een adres aan de Varenbeukerweg in Heerlen zou liggen. Toen agenten de woning binnengingen troffen ze in de tuin een 31-jarige man uit Hoensbroek aan. Hij werd aangehouden. Ook de 28-jarige huurster van het pand werd aangehouden, net als haar 31-jarige vriend die even later naar de woning kwam.

In de tuin bij de woning stond een auto die 27 september in Duitsland was gestolen. Ook stond er een gestolen motor in de garage, deze was op 26 september in Arcen gestolen. Verder werd de aanhanger met jetski aangetroffen en in de woning ruim een kilo softdrugs. De in Roermond gestolen motor werd niet bij de woning gevonden. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):