zondag, 31. mei 2009 - 9:03

Horecabaas ernstig gewond na nachtelijke overval

Zevenbergen

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval die in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 mei heeft plaatsgevonden op een woning annex horecagelegenheid aan de Mark. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De 57-jarige bewoner, tevens eigenaar raakte daarbij ernstig gewond. De man is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. De politie werd zaterdag kort na het middaguur geïnformeerd over de overval.

Het slachtoffer meldde dat hij zaterdag kort na sluitingstijd, rond 04.00 uur in het woongedeelte boven het café, te zijn opgewacht door drie onbekende mannen van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst. Het slachtoffer werd door het drietal mishandeld en verloor daarbij het bewustzijn.

Zaterdagmorgen kwam hij bij en bemerkte dat het pand doorzocht was. Onduidelijk is welke goederen er weggenomen zijn. In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer onder andere een ribfractuur en een flinke hoofdwond had opgelopen. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.

De technische recherche van de politie is zaterdagmiddag gestart met een uitgebreid sporenonderzoek in zowel de woning als het café. Een buurtonderzoek vindt later plaats. De politie verzoekt getuigen die mogelijk iets weten of gezien hebben zich te melden via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):