zondag, 15. februari 2009 - 17:50

Twee gewonden na aanrijding A6

Almere

Bij een aanrijding op de A6 zijn zaterdagmiddag rond 17.00 uur twee personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis in Almere.

Een 43-jarige taxichauffeur uit Beesterzwaag naderde rond 17.00 uur een file en remde daarvoor af. De bestuurder van een personenauto die achter hem reed kon niet op tijd zijn voertuig tot stilstand brengen en botste achterop de taxi. De bestuurder van een derde auto, een 26-jarige man uit Arnhem, kon ook niet op tijd stoppen en botste achterop het tweede voertuig.

De taxichauffeur, die op het moment van de aanrijding geen passagiers vervoerde, bleef ongedeerd. De bestuurder van het tweede voertuig raakte door de aanrijding bekneld en is door de brandweer uit zijn auto geknipt. Hierna is hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder uit Arnhem bleef ongedeerd maar zijn passagier werd in verband met letsel aan zijn arm ook overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst van de politie Flevoland heeft een onderzoek naar het ongeval ingesteld. Door de collega’s van het Korps Landelijke Politiediensten werd ter plaatse assistentie verleend. In verband met dit ongeval is een rijbaan tijdelijk afgesloten geweest.
Provincie:
Tag(s):