woensdag, 15. april 2009 - 16:50

Veldhovenaren in Weert mishandeld

Weert

Dinsdagavond rond 20:15 uur zijn op de Langstraat in Weert een 18-jarige vrouw en een 22-jarige man uit Veldhoven zonder enige aanleiding mishandeld door twee mannen en een vrouw. Hierbij hebben de daders de portemonnee en een halsketting van het 18-jarige slachtoffer weggenomen. De politie heeft later op de avond een 20-jarige man weten aan te houden, welke wordt verdacht van medeplichtigheid.

De man en vrouw uit Veldhoven liepen beide over de Langstraat, toen de drie verdachten voorbij fietsten. Hierbij schreeuwde één van de twee jongens hard in het oor van de 22-jarige man en sneed hem met zijn fiets de pas af. De Veldhovenaar reageerde hierop en zei dat de man normaal moest doen. Dit was voor de drie blijkbaar aanleiding zowel de man, als de vrouw ernstig te mishandelen. Na de vechtpartij namen de daders de portemonnee en de halsketting van de vrouw af en gingen er per fiets vandoor. De vrouw liep hierbij verwondingen op aan haar gezicht en er zijn enkele tanden afgebroken. Ook de man heeft aan deze mishandeling verwondingen aan gezicht en hals overgehouden.

De politie wist diezelfde avond een 20-jarige man uit Weert aan te houden. De politie is een onderzoek gestart naar de andere twee verdachten.
Provincie:
Tag(s):