dinsdag, 16. juni 2009 - 22:22

Voor slechts vijf euro met de bus naar Concert at SEA

Zeeland

Op 26 en 27 juni staat de Brouwersdam weer in teken van concert at SEA. De Provincie Zeeland biedt jongeren de mogelijkheid om hier voor vijf euro met de bus naartoe te gaan. Deze speciale actie geldt voor jongeren tot 18 jaar.

Artiesten zoals Marco Borsato, VanVelzen, Maria Mena en Ilse de Lange staan op het programma.

Het is mogelijk om met de bus naar dit evenement te gaan, hiervoor kan je een ticket bestellen bij Event Travel. De bussen rijden zowel op vrijdag als zaterdag en zorgen ervoor dat bezoekers tijdig op
de Brouwersdam zijn en ook weer op tijd naar huis vertrekken. De Provincie Zeeland experimenteert dit jaar voor het eerst met bussen die ook langs de kleine kernen, zoals Biggekerke, Zoutelande en Arnemuiden rijden. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van deze service.

In samenwerking met concert at SEA en Event Travel biedt de provincie een speciaal tarief voor jongeren. Zij kunnen voor slechts vijf euro een busretour kopen via www.travel.nl. De reden van deze actie is dat de provincie wil dat jongeren tot 18 jaar op een veilig en toegankelijke manier naar concert at SEA kunnen. In de bus wordt gecontroleerd op leeftijd door middel van een identiteitsbewijs.

Als dit experiment slaagt, zal er worden gekeken of het uitgebreid kan worden naar verschillende evenementen. Jongeren tot 18 jaar die al een buskaart gekocht hebben kunnen een mail sturen naar reservering@eventtravel.nl dan wordt de korting alsnog verrekend.
Provincie:
Tag(s):