vrijdag, 13. maart 2009 - 9:08

Westelijke aansluiting Philippine tijdelijk afgesloten

Philippine

In de Kasteelstraat in Philippine zijn onderhoudswerken in uitvoering aan de riolering en bestrating. Vanaf woensdag 18 maart zal het kruispunt met de Mosselverkorting tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer.
Het betreft het gedeelte van de Kasteelstraat vanaf de Visserslaan en Havenstraat tot aan de westelijke bebouwde komgrens in de Dijckmeesterweg.

Vanwege deze werken is het betreffende gedeelte van de Kasteelstraat afgesloten en zijn omleidingsroutes ingesteld waarin het kruispunt Kasteelstraat- Dijckmeesterweg- Mosselverkorting-Weststraat open is voor het verkeer. Vanaf woensdag 18 maart zal het genoemde kruispunt met de Mosselverkorting tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer. Dit omdat het kruispunt en een gedeelte van de Dijckmeesterweg opnieuw worden geasfalteerd.

De Kasteelstraat wordt dan vanaf de westzijde van Philippine geheel afgesloten.Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart wordt het kruispunt opgebroken en nieuwe fundering aangebracht. Het weekend van 21 en 22 maart wordt de aansluiting vanaf de westzijde naar Philippine tijdelijk opengesteld, het verkeer kan dan met gepaste snelheid over de fundering rijden richting Weststraat en Mosselverkorting. Vanaf maandag 23 maart wordt de aansluiting weer afgesloten om de asfaltverhardingen aan te brengen.

Tot en met vrijdag 27 maart wordt er geasfalteerd in de Kasteelstraat, belijningen aangebracht en opgeruimd.Afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden wordt vrijdagavond 27 maart of zo mogelijk eerder de Kasteelstraat weer opengesteld voor alle verkeer.
Provincie:
Tag(s):