vrijdag, 19. november 2010 - 18:14

Getuigen gezocht in onderzoek gewonde man Maastricht

Maastricht

De lichamelijke toestand van de 42-jarige man uit Maastricht, die in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 november op de Hofmeiersstraat in Maastricht aangetroffen werd, is nog steeds kritisch. Hij ligt in het ziekenhuis en bevindt zich in coma. De politie tast nog steeds in duister over wat er die nacht gebeurd is.

Het slachtoffer werd om 03.00 uur aangetroffen op de Hofmeiersstraat na een melding van een aanrijding met letsel, waarbij de bestuurder zou zijn doorgereden. Tot nu toe is nog niet duidelijk of er inderdaad sprake is geweest van een aanrijding. Technisch en buurtonderzoek hebben hierover nog geen uitsluitsel kunnen geven.

Zolang de Maastrichtenaar niet uit zijn coma bijkomt en kan vertellen wat hem die nacht overkomen is, blijft het politie-onderzoek op volle kracht draaien. Er wordt rekening mee gehouden dat hij misschien wel slachtoffer van een misdrijf kan zijn geworden.

De dag na het aantreffen van de man is een getuigenoproep gedaan. Dit heeft tot nu toe slechts enkele reacties opgeleverd.

Omdat de situatie van het slachtoffer nog steeds zeer ernstig en zorgwekkend is, vraagt de politie nogmaals aan omwonenden of andere getuigen zich te melden. Dit kan via het landelijk nummer 0900-8844 (lokaal tarief). 
Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):