donderdag, 9. december 2010 - 9:25 Update: 08-07-2014 0:28

Twee retourtickets naar de wintersport in ruil voor skibox

Schiphol

Transavia.com heeft een nieuwe campagne ontwikkeld om nog meer wintersporters ervan te overtuigen dat zij beter het vliegtuig kunnen nemen naar hun favoriete wintersport-bestemming.

Mensen die op woensdag 15 december tussen 13.00 en 17.00u hun skibox inleveren krijgen twee gratis retourtickets naar de wintersport.

De wintersportboekingen van transavia.com laten in het winterseizoen 2010-2011 een forse stijging zien. De luchtvaartmaatschappij voorzag een stijging van 25% aan boekingen dit winterseizoen. Het aantal mensen dat met transavia.com naar de sneeuw vliegt, is echter nog sterker gestegen dan verwacht. Er is maar liefst 46% meer geboekt naar de wintersport ten opzichte van het winterseizoen 2009-2010. Groepsboekingen zijn zelfs verdubbeld in volume vergeleken met het afgelopen jaar. De maanden februari en maart 2011 laten de grootste stijgingen zien. Oostenrijk is als wintersportland het populairst en laat de grootste stijging zien in boekingen, met als bestemmingen Salzburg en Innsbruck.

Meer vluchten
transavia.com heeft het aantal wintersportvluchten voor dit winterseizoen vanuit Nederland flink uitgebreid, vanaf zowel thuishaven Amsterdam Airport Schiphol, als de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.
Categorie:
Tag(s):