dinsdag, 8. maart 2011 - 17:40

Arrestaties na mishandelingen

Een 24-jarige inwoner van het Belgische Maasmechelen werd maandagnacht op de Grote Staat in Maastricht door een groep van drie mannen mishandeld.

Omstreeks 04.15 uur werd door cameratoezicht gezien dat de mannen op het slachtoffer insloegen. Een politiepatrouille die snel terplaatse was wist het drietal, mannen uit Maastricht variërend in leeftijd van 24 tot 25 jaar, aan te houden. Het slachtoffer moest met diverse snijwonden in het gezicht voor behandeling naar het ziekenhuis. De drie vechtersbazen werden voor verder onderzoek ingesloten.

In Panningen zijn maandagavond drie mannen van 17, 18 en 21 jaar uit Helden en Panningen aangehouden op het Pastoor Huijbenplein op verdenking van openlijke geweldpleging. De drie zouden even tevoren een 22-jarige man uit Helden zonder enige aanleiding hebben geschopt en in zijn gezicht hebben geslagen. Uit onderzoek is gebleken dat de 18-jarige jongen niet betrokken was bij de mishandeling waarop hij in vrijheid is gesteld. De twee andere verdachten zijn voor onderzoek in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):