dinsdag, 15. maart 2011 - 17:29

Dronken vrouw rijdt met vier lekke banden

Uden

De politie heeft dinsdagmorgen omstreeks half negen een 52-jarige vrouw uit Uden aangehouden omdat ze dronken achter het stuur had gezeten.

Er was bij de politie een melding binnen gekomen dat een auto met vier lekke banden over de Land van Ravensteinstraat reed.

Omstanders hadden geprobeerd de auto, bestuurd door een vrouw, tot stoppen te dwingen maar dat lukte niet. De auto werd door haar geparkeerd op het Piusplein en de bestuurster liep weg. Toen de agenten het signalement van de vrouw hoorden, doorgebeld door meerdere getuigen, herkenden ze dat als een bekende van hun. Ze wisten haar te vinden in een woning en daar is ze aangehouden.

De ademanalyse aan het bureau lukte niet. Het lukte een arts ook niet om bloed van haar af te nemen dus uiteindelijk is besloten om een urinemonster van haar te nemen. De uitslag zal later bekend worden. Uit informatie van de familie van de vrouw bleek dat die de banden van haar auto lek hadden gestoken in de hoop dat ze niet meer ging rijden. De vrouw is aan het bureau in contact gebracht met psychische hulpverlening.
Provincie:
Tag(s):