woensdag, 28. september 2011 - 17:01

Getuigen gezocht van overval waardetransport

Zutphen

Naar aanleiding van de overval van dinsdag 27 september op het waardetransport in het centrum van Zutphen is de politie met een uitgebreid onderzoek bezig. Zij heeft de eerste getuigen verhoord en heeft nog enkele gerichte vragen.

De overval op het waardetransport bij het SNS-filiaal aan de Schupstoel/Bornhovestraat werd omstreeks 10.30 uur gepleegd. Er wordt gesproken over twee mannen in witte overalls, maar zij kunnen deze tijdens of kort na de overval hebben uitgetrokken. Er wordt namelijk ook over twee getinte mannen gesproken in donkere kleding. Zij zouden zijn weggerend en mogelijk hadden zij een tas bij zich? De politie vraagt getuigen of zij twee mannen in dit deel van het centrum hebben gezien die mogelijk bij de overval betrokken kunnen zijn?

Daarnaast vraagt de politie of u iets anders is opgevallen in de periode vóór de overval? De overval moet goed voorbereid zijn en de verdachten hebben zich mogelijk al dagen of weken van tevoren bij de SNS bank opgehouden om de overval voor te bereiden.
Provincie:
Tag(s):