zondag, 4. september 2011 - 13:28

Lelystad krijgt nieuwe bushaltes

Lelystad

Vanaf 4 september 2011 gaat Arriva het busvervoer verzorgen in de gemeente Lelystad. 'Hiermee gaat een aantal zaken veranderen', meldt de gemeente zondag.

Nieuwe bushaltes
Zo past de gemeente op dit moment daar waar nodig bushaltes aan zodat reizigers makkelijker en veiliger in- en uit kunnen stappen. Ook worden er bushaltes op nieuwe locaties geplaatst zodat bestemmingen nog beter bereikbaar zijn, maar ook de afstand tussen reiziger en openbaar vervoer verkleind wordt.

Vanwege deze werkzaamheden wordt er op sommige plaatsen ook openbaar groen verwijderd. Mogelijk zorgen de hiermee verband houdende werkzaamheden voor enige overlast.

De gemeente doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken en heeft betrokken bewoners geïnformeerd over de werkzaamheden.

Nieuwe dienstregeling
Op 4 september gaat ook de nieuwe dienstregeling in. Om reizigers te informeren over de nieuwe dienstregeling en andere veranderingen, start Arriva een informatiecampagne.

In het magazine `Goedemorgen', dat binnenkort bij alle inwoners op de mat valt, is meer te lezen over de nieuwe dienstregeling. De nieuwe dienstregeling is ook nu al beschikbaar op arriva.nl

Voor meer informatie kunnen reizigers ook terecht op de speciale website goedemorgenlelystad.nl die Arriva in het kader van de implementatie in het leven heeft geroepen.
Provincie:
Tag(s):