maandag, 27. augustus 2012 - 12:11

Foto derde verdachte mishandeling Pathé De Munt vrijgegeven

Een Roemeense man kreeg zondagavond 26 februari bij Pathé De Munt aan de Vijzelstraat ruzie met 3 mannen. Hij werd naar de grond geslagen en in elkaar getrapt.

Dankzij tips zijn inmiddels twee mannen aangehouden. Het onderzoeksteam is nog op zoek naar de derde verdachte. Van hem zijn nu foto’s vrijgegeven. Die zijn te zien op www.depolitiezoekt.nl.

Het slachtoffer wordt in de hal van de bioscoop door een van de mannen een aantal malen geduwd. De ruzie verplaatst zich dan naar buiten. Daar wordt het slachtoffer tegen de grond geslapen. Als hij op de grond ligt trappen de mannen een aantal keer hard op hem in, onder andere tegen zijn hoofd.

Als de mannen met hem klaar zijn, lopen ze weg in de richting van Vijzelstraat en slaan vervolgens linksaf de Reguliersdwarsstraat in. Hij slachtoffer loopt zware verwondingen op. Hij brak onder andere zijn kaak en moest geopereerd worden in het ziekenhuis.

Nadat camerabeelden van een van de verdachten getoond waren in Opsporing Verzocht, in Ter Plaatse en op www.depolitiezoekt.nl kwamen diverse tips binnen. Dankzij deze tips is ook de identiteit van een tweede verdachte bekend geworden.

Het onderzoeksteam is nu nog op zoek naar de derde verdachte. Wie informatie heeft wordt verzocht het tipformulier op www.depolitiezoekt.nl in te vullen of contact op te nemen met de politie via 0900 — 8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):