zondag, 29. april 2012 - 16:14 Update: 08-07-2014 0:52

Kopzorgen voor Koeman: ook Fernandez haakt af

Rotterdam

(Elf Voetbal) In navolging van John Guidetti is ook Guyon Fernandez waarschijnlijk lange tijd uit de roulatie. De spits van Feyenoord moest zich noodgedwongen laten vervangen in het thuisduel met AZ.

In De Kuip raakte de 26-jarige Hagenees al na 25 minuten geblesseerd. Ronald Koeman bracht de talentvolle Anass Achahbar binnen de lijnen als vervanger van de oud-aanvaller van ADO Den Haag en Excelsior. Mocht Fernandez dit seizoen niet meer in actie kunnen komen, dan zou dat een fikse domper betekenen voor Feyenoord. Clubtopscorer Guidetti kan dit seizoen immers eveneens niet meer aantreden in het tenue van de havenstedelingen. De 20-jarige Zweed kampt met een zenuwontsteking. Zodoende heeft hij zijn laatste duel voor Feyenoord mogelijk al achter de rug. Het zit er namelijk dik in dat Guidetti komende zomer terugkeert naar Manchester City.

Feyenoord hoopt zich te kwalificeren voor Europees voetbal, bij voorkeur voor de voorrondes van de Champions League. Dan moet minimaal de tweede plaats van de Eredivisie worden behaald.
Categorie:
Tag(s):