vrijdag, 28. september 2012 - 21:36

Meisje (17) slachtoffer steekincident, politie zoekt getuigen

Delft

De recherche van Bureau Delft onderzoekt een incident waarbij maandag 24 september rond 17.00 uur een 17-jarige meisje gewond raakte.

Politieagenten kregen die dag omstreeks 19.15 uur een melding dat een meisje in Delft zou zijn neergestoken. Het meisje meldde zich vervolgens bij een dokterspost aan de Reinier de Graafweg. Daar verklaarde zij aan de politie dat zij omstreeks 17:00 uur vanuit Den Haag met de trein naar Delft was gereisd en uitstapte bij het station Delft-Zuid. Toen zij vanaf het station richting huis liep, werd zij in het parkje bij de Edelhertlaan door enkele jongeren belaagd. Het meisje verklaarde dat zij daarbij door één van hen zonder enige aanleiding in haar rug werd gestoken. Zij liep hierbij een steekwond die behandeld moest worden. Zij kon na behandeling weer naar huis.

Signalementen verdachten:
De vrouw spreekt in haar verklaring over drie mannen in de leeftijd 17-21 jaar oud. Licht getinte huidskleur, Eén van hen heeft een smal echt dun postuur. De andere twee hebben een normaal postuur. Alle drie de verdachten spraken met een buitenlands accent. De mannen droegen allen een donker gewatteerd jack. Eén van hen had op zijn jas een groot opvallend embleem.

Tips? Bel de politie!
De politie onderzoekt wat er heeft plaatsgevonden en is daarbij op zoek naar getuigen. De recherche van politiebureau Delft is te bereiken via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):